Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча зустріч з політв'язнями та репресованими району

Дата: 15.02.2023 15:21
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

👉За участю заступниці начальника районної військової адміністрації Ганни Гринчук з метою надання практичної допомоги, роз'яснень відбулася зустріч з політв'язнями та репресованими району.

💫У заході взяли участь: заступник голови районної ради Сергій Вірста, голова районного товариства політв'язнів і репресованих Ольга Анич, голова Регіональної комісії з реабілітації жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 р. в Чернівецькій області Зіновій Новицький, заступник голови Регіональної комісії Олександр Завойко, голова робочої комісії при Регіональній комісії Валерій Констанчук.

💬"На жаль в історії нашої країни є сторінки, про які важко згадувати та неможливо забути. Скільки б не минуло років, ми не маємо права забувати про ті страшні часи, які довелось пережити багатьом у протистоянні з тоталітарним режимом. Вижницька районна військова адміністрація завжди готова стати на захист та допомогти у вирішенні важливих питань", - сказала Ганна Гринчук.

🖇️В ході спілкування обговорено ряд питань, зокрема щодо переліку надання необхідних документів для одержання пільгових виплат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь