Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника районної військової адміністрації Сергія Чеботаря з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2023 15:46
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

🗓️ Сьогодні, 15 лютого, в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-та річниця виведення радянських військ з Афганістану.

Цього дня ми віддаємо шану тим, кому довелося воювати в чужих країнах, з глибокою повагою звертаємось до всіх синів і дочок України, які брали участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів за межами нашої держави.

🇺🇦Із початку війни на сході України й сьогодні тисячі військовослужбовців боронять рідну землю та захищають територіальну цілісність України від російського агресора.

Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни й миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь.

🙏Велика людська вдячність і повага вам, шановні захисники, за героїзм і мужність! Вічна шана та пам’ять тим, хто віддав своє життя, виконуючи солдатський обов’язок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь