Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Молебень біля пам'ятника репресованим в Берегометській ТГ з метою вшанування пам'яті жертв політичних репресій комуністичного режиму 1937-1938 років

Дата: 26.05.2023 13:47
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

☝️На теренах Вижницького району багато учасників та членів їхніх родин, які стали жертвами політичних репресій. Вкрай важливим є донести молодому поколінню про людей, які були учасниками у боротьбі за незалежність нашої держави.

👉З метою вшанування усіх поглеглих, замучених та закатованих радянською системою начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар спільно із головою ГО "Чернівецьке обласне товариство політв'язнів та репресованих" Галиною Бойко, головою районного товариства репресованих та політв'язнів Ольгою Анич, головою Берегометської ТГ Сергієм Боднарюком та жителями громади взяли участь у молебню біля пам'ятника репресованим з метою вшанування пам'яті жертв політичних репресій комуністичного режиму 1937-1938 років.

🕯️Хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх людей, які необгрунтовано були піддані репресіям, звинувачені у злочинах, відправлені у виправно-трудові табори, на заслання та на спецпоселення.

🪦Після чого, відвідали могили двох повстанців Івана Бужори на псевдо "Байда" і Юрія Тенкалюка на псевдо "Риба".

Ми не маємо права забувати кривавих сторінок історії за мільйонні жертви нашої нації. Вічна пам'ять і слава Героям, які віддали своє життя в нерівній боротьбі за людські права у кривавих катівнях.

🇺🇦Вічна пам'ять загиблим борцям України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь