Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Буковині триває ремонт дороги Мигове-Майдан

Дата: 02.06.2023 08:36
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Фахівці Управління інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг Чернівецької ОВА перевірили роботу дорожньої техніки та дотримання графіку виконання робіт підрядною організацією на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення Мигове – Майдан.

☝ Вони запевняють, що роботи проводяться якісно та будуть завершені у визначені терміни.

На сьогодні пріоритетним залишається покращення транспортно-експлуатаційних показників автомобільних доріг загального користування для підвищення рівня безпеки руху, комфортності та економічності перевезень.

Мережа автомобільних доріг загального користування місцевого значення складає 317 одиниць загальною протяжністю 2042,5 км. Гравійне покриття дорожньої сітки області складає 1320 км від загальної протяжності.

💵За рахунок коштів відповідної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на 2023 рік передбачено проведення капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

Варто зазначити, що у зв’язку з введенням воєнного стану на усій території держави, зміною правового режиму та пріоритетів діяльності органів влади, підприємств, установ, організацій довелось відтермінувати ремонтні роботи, заплановані на 2022 рік.

Тому, у поточному році першочергово виконуються роботи на об’єктах, для яких виготовлена проєктно-кошторисна документація, наявний позитивний експертний висновок, завершено тендер та укладено договір з підрядною організацією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь