Всесвітній день безпеки харчових продуктів
Щороку, 7 червня, відзначається Всесвітній день безпеки харчових продуктів.
Безпека харчових продуктів важлива на всіх етапах від виробництва та збору врожаю, перероблення, зберігання, розподілу, а також, до процесів приготування та споживання їжі. Виробники й реалізатори продуктів харчування мають дотримуватися низки правил, щоб уникнути потенційно серйозних небезпек для здоров’я.
Сьогодні, коли Україна бореться за свою свободу та незалежність, фахівці Держпродспоживслужби продовжують контролювати безпечність продуктів харчування, які потрапляють на полиці магазинів та до закладів громадського харчування.
Щира вдячність всім працівникам галузі харчової безпеки за наполегливу і самовіддану працю. Бажаємо успішного здійснення конкретних, оперативних та ефективних заходів, направлених задля забезпечення безпеки харчових продуктів.