Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Чернівцях у рамках програми єРобота розширено бізнес з надання послуг дизайну інтер'єру

Дата: 08.08.2023 11:55
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

Підприємниця Іванна-Марія Мельник з м.Чернівців, власниця бренду «Pasteli Interiors» використала грантові кошти урядової програми єРобота «Власна справа» на розширення власного бізнесу, зокрема надання послуг студії дизайну інтер'єру.

Кошти гранту використані на придбання комп'ютерного обладнання, яке дало можливість створити 2 робочих місця для дизайнерів-візуалізаторів.

За словами жінки, кількість бажаючих замовити послуги більша, ніж можливість компанії їх опрацювати, тому дуже потрібно розширення штату працівників та збільшити виробничі потужності. Попит, ринкова ніша та трудовий потенціал регіону сприяють масштабуванню бізнесу та формуванню додаткових робочих місць.

За три роки роботи дизайн-студії, вже наявна команда професіоналів, а нещодавно поповнилася двома новими працівниками.

Моя команда створює не просто гарні інтер'єри, це продумані дизайн-проекти, з нестандартними рішеннями, які націлені на втілення мрій людини в життя, - розповідає дизайнерка.

Нагадуємо, що подати заявку за програмою урядового проєкту єРобота можна прямо зараз через портал Дія. Детальна інформація щодо умов програми «Власна справа» знаходиться тут.

З інформацією про нову урядову програму, яка стартувала 10 квітня поточного року для ветеранів та їх подружжя, можна ознайомитись також на нашому порталі у розділі «Грант для ветеранів». Єдина умова всіх програм - це створення нових робочих місць, що сприятиме прискоренню відновлення економіки України. 

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь