Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відвідання першою заступницею начальника ОВА Альоною Атаманюк та начальником РВА Сергієм Чеботарем медичних закладів та релокованих підприємств району

Дата: 25.08.2023 10:54
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

☝️Перша заступниця начальника ОВА Альона Атаманюк в ході робочого візиту до Вижницького району разом із начальником РВА Сергій Чеботар та його заступниками відвідали Вижницьку кластерну лікарню та Вижницький центр первинної медико-санітарної допомоги.

🏥В ході візиту поспілкувалися з медичним персоналом та пацієнтами щодо потреб закладу, стану забезпечення безоплатними ліками, якості надання медичних послуг у лікарні, оглянули відділення у яких проводиться поточний ремонт. Окрім того, обговорили виконання програми «Доступні ліки», ситуацію із вакцинацією та організацію надання медичної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

👉Після чого відвідали та ознайомилися із роботою релокованих підприємств ТОВ «Укрледлайт» та ТОВ «Славенергопром».

⚡️ТОВ «Укрледлайт» займається проєктуванням та впровадженням енергоефективних систем світлодіодного освітлення на об’єктах будь-якої складності. Компанія, зокрема, пропонує покупцям сучасні системи інтер’єрного та вуличного освітлення. Завдяки злагодженій та наполегливій роботі підприємство отримало грантову допомогу від держави «єРобота» 4 млн.грн, а також кошти в рамках кредитної програми «5-7-9».

💪ТОВ «Славенергопром» ключовий постачальник ізоляційного обладнання та приладів для захисту від комутаційних перенапруг. За понад рік роботи на Буковині підприємство отримало фінансування в рамках «єРобота» та подало запит на компенсацію в рамках місцевих програм для релокованих підприємств. Також у компанії активно працюють над залученням грантових коштів від USAID.

💬«Дякую, що попри все продовжуєте працювати та підтримувати економіку. Ми, зі свого боку, намагаємося створити комфортні умови для вашої роботи. Зокрема створили програму підтримки релокованого бізнесу з обласного бюджету», - зазначила Альона Атаманюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь