Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося урочисте відкриття спартакіади у Берегометському ліцею №1 Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Дата: 11.10.2023 15:28
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

💪З метою патріотичного виховання, пропаганди здорового способу життя, розвитку та популяризації фізичної культури та спорту серед допризовної молоді відбулося урочисте відкриття спартакіади у Берегометському ліцею №1.

💫На урочисте відкриття завітали: начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар та заступниця начальника Анна Гринчук.

💬Із вітальним словом до присутніх звернувся начальник РВА Сергій Чеботар, який наголосив: "Сьогодні національно-патріотичне виховання молоді є вкрай важливим, адже у час війни діти повинні усвідомлювати загальнолюдські й національні морально-духовні цінності, знати й поважати культурні та матеріальні надбання своєї країни".

📃Після чого Подяками районної військової адміністрації за якісну підготовку до участі в етапах Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), створення умов щодо національно-патріотичного виховання учнів, формування в них активної громадянської позиції та готовності захищати Вітчизну Сергій Чеботар нагородив вчителів ліцею та за активну участь у даній спартакіаді учасників змагань.

✨Бажаємо учасникам змагань вдалих стартів і наполегливої боротьби у змаганнях, козацького вишколу, доброго настрою та чудових вражень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь