Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Вижницькому районі відбулися планові навчання з питань цивільного захисту

Дата: 19.10.2023 11:31
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

🖇️З метою відповідності європейським стандартам та підвищення готовності до надзвичайних ситуацій пов’язаних з паводками та зсувами в рамках Спільної Операційної Програми Румунія-Україна «Безпека та захист – спільний фактор транскордонного співробітництва» із впровадження грантового проєкту № 2SOFT/4.2/18 у Вижницькій районній військовій адміністрації проведено одноденний тренінг (навчання) щодо запобігання паводкам та зсувам.

☝️Захід відбувся за ініціативи Чернівецька обласна військова адміністрація за участі начальника управління цивільного захисту населення ОВА Олексія Гайдая.

💫У навчаннях взяли участь: перший заступник начальника РВА Микола Федорощак, начальник відділу цивільного захисту, оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами, запобігання корупції, мобілізаційної роботи районної військової адміністрації Roman Dovganyuk, представники міських, селищних, сільських територіальних громад району до повноважень яких входить координація діяльності з питань цивільного захисту населення.

🖇️Відповідно до порядку денного присутні розглянули питання щодо організації і здійснення евакуації населення та розміщення, організації життєзабезпечення постраждалих під час надзвичайних ситуацій та ведення бойових дій, створення і використання матеріальних резервів для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

💬Олексій Гайдай наголосив, що в умовах воєнного стану особливої актуальності набуває належна підготовка відповідальних осіб щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. І головна роль у цьому відведена представникам влади на місцях, адже від ефективності прийняття їхніх рішень залежить життя і безпека кожного громадянина.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь