Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч із репресованими Брусницької територіальної громади

Дата: 02.11.2023 09:46
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

🖇️У приміщенні Брусницької селищної ради відбулася зустріч із репресованими територіальної громади.

📦Начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар разом із головою районної ради Михайло Андрюк, головою ГО "Чернівецьке обласне товариство політв'язнів та репресованих" Галиною Бойко, головою районного товариства репресованих та політв'язнів Ольгою Анич та кореспондентом газети "Вижницькі обрії" Анною Гудимою поспілкувалися про потреби, наявні проблеми з якими вони стикаються у повсякденному житті та вручили їм продуктові набори.

🏫Після чого було відвідано опорний заклад "Брусницький заклад загальної середньої освіти I-III ступенів ім.І.Миколайчука" в якому було проведено зустріч зі школярами навчального закладу. Ольга Григорівна, зі сльозами на очах, розповідала про події 1947 року та наголосила на важливості молодого покоління пам'ятати та не забувати про страшні часи минулого. Окрім того, діти почули багато цікавих історій про криївку полеглим Героям УПА, яка розташована на хуторі Горби, Усть-Путильської територіальної громади.

💬"Ми повинні пам'ятати про воїнів-Героїв Української Повстанської Армії, які впродовж багатьох років вели героїчну боротьбу проти ворога. Ми повинні пам'ятати тих, хто віддав своє життя за волю України, тих, хто продовжує боротися за наше мирне майбутнє", - наголосив Сергій Чеботар.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь