Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Черговий відпочинок для військовослужбовців, які проходять період реабілітації

Дата: 02.11.2023 12:52
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

✨З метою ознайомлення з історико-культурною спадщиною, звичаями та традиціями Вижниччини спільно із ФАКУЛЬТЕТ АРХІТЕКТУРИ, БУДІВНИЦТВА ТА ДЕКОРАТИВНО-ПРИКЛАДНОГО МИСТЕЦТВА Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та Вижницький фаховий коледж мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка організовано майстер-класи із живопису, деревообробки та ювелірної справи для захисників, які на даний час проходять період реабілітації у Вашківецькій лікарні реабілітації та паліативної допомоги з поліклінічним відділенням.

👓Також, студенти кафедри ДПОМ, факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича ознайомили присутніх із VR-окулярами (віртуальної реальності).

📖Після чого на захисників очікувала фотосесія та цікаві історичні розповіді про Вижницький край у музеї "Старожитностей та етнографії Буковинської Гуцульщини". Гості із захопленням слухали розповіді Марії та Дмитра Козубовських про народні традиції, культурну спадщину, національні обряди, кулінарні особливості нашого краю.

📸Переглянувши майстерно оздоблений одяг, вишукані ужиткові речі та інші цінні експонати минулих століть відбулася фотосесія захисників у національному вбранні.

💫Висловлюємо щиру вдячність за організований відпочинок: завідувачці кафедри декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Мирослава Жаворонкова, директору Вижницького фахового коледжу мистецтв та дизайну Роману Гаврилюку, Дмитру та Марії Козубовським, Марії Клим за харчування, студентам та молодіжній раді кафедри ДПОМ.

💙💛Підтримуємо наших захисників, завдяки яким ми продовжуємо жити у вільній, незалежній країні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь