Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Візит начальника РВА Сергія Чеботаря до Харківського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей "Гармонія"

Дата: 13.12.2023 10:04
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

🫶Напередодні відзначення Міжнародного дня допомоги начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар разом із заступницею Анна Гринчук відвідали вихованців Харківського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей "Гармонія".

👉До поїздки також долучилися завідувачка кафедри декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Мирослава Жаворонкова разом із заступницею Наталія Гатеж.

🍏🥔В ході візиту доставлено сільськогосподарську продукцію (овочі та фрукти). Присутні поспілкувалися із дітьми та працівниками закладу, оглянули умови проживання дітей та привітали їх із прийдешніми святами.

💬"Діти повинні відчувати турботу щодня. Нині в Україні триває війна і, на жаль, у такому юному віці вони уже знають, що це таке, як і кожен маленький українець. Наше завдання - забезпечити ваше дитинство щасливим та радісним, а ваше завдання навчатись, відбудовувати та розвивати нашу країну.",- сказав Сергій Чеботар.

✨Висловлюємо щиру вдячність за надані продукти харчування та транспорт для доставки продуктів голові фермерського господарства "Крутий Яр" с.Банилів Василю Стринадку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь