Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначення пенсіонерів і ветеранів системи МВС України

Дата: 25.12.2023 15:47
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

👮‍♂️З нагоди відзначення Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів системи МВС України та Національної поліції України, який відзначався 20 грудня, відбулося нагородження ветеранів міліції, які значну частину свого життя присвятили служінню Закону та захисту правопорядку громадян.

💬Сергій Чеботар подякував ветеранам району за багаторічну та віддану службу народові України і наголосив на тому, що їхній приклад та досвід завжди будуть в пошані у працівників поліції.

🏅Після чого, Почесною відзнакою Чернівецької обласної військової адміністрації "Вдячна Буковина" Сергій Чеботар нагородив керівника добровільного формування батальйону ДФТГ Федора Малиша.

💁Також до найщиріших привітань долучилися голова районної ради Михайло Андрюк та голова Вижницької ТГ Олексій Чепіль.

📃За багаторічну та віддану службу в органах внутрішніх справ України, значний внесок у зміцнення правопорядку, героїчний захист Вітчизни та з нагоди відзначення Дня вшанування ветеранів МВС України спільними Почесними грамотами районної військової адміністрації та районної ради нагороджено ветеранів міліції Вижницького району Міністерства внутрішніх справ України.

☝️Наприкінці заходу голова Вижницької районної ГО "Асоціація пенсіонерів і ветеранів МВС та Національної поліції України в Чернівецькій області" Юрій Чорней за багаторічну сумлінну працю та надання всебічної допомоги ветеранам району вручив Подяки начальнику РВА Сергію Чеботарю та голові районної ради Михайлу Андрюку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь