Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мітинг-реквієм присвячений Дню пам'яті Героїв Небесної Сотні, Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниці виведення військ з Афганістану

Дата: 20.02.2024 16:50
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

🕊️Герої не вмирають доки пам'ять про них жива...

📌Сьогодні, 20 лютого, на центральній площі м.Вижниця відбувся мітинг-реквієм присвячений Дню пам'яті Героїв Небесної Сотні, Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниці виведення військ з Афганістану.

🥀Перед початком мітингу перший заступник начальника РВА Микола Федорощак разом із головою районної ради Михайлом Андрюком та головою Вижницької ТГ Олексієм Чепілем поставили квіти з лампадками до стели Героїв Небесної Сотні.

🕯️Після чого на площі міста присутні разом із жителями громади вшанували хвилиною мовчання пам'ять захисників, які віддали своє життя за мир та незалежність України.

💬"Трагічні лютневі події 10 років тому назавжди перевернули хід сучасної історії. Понад сотню патріотів сміливих, вольових, мужніх було бездушно розстріляно на Майдані. Саме Герої Небесної Сотні змінили свідомість мільйонів українців, дали зрозуміти, що не можна посягати на свободу людини. Сьогодні ми схиляємо голови перед подвигом та мужністю кращих синів і дочок України, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави. Нехай пам'ять про всіх загиблих Воїнів згуртовує нас, додає сил, волі, мудрості й наснаги для втілення мрії Героїв у реальність – перетворити Україну в сучасну, могутню, процвітаючу європейську державу. Вічна пам'ять та слава Героям Небесної Сотні!", - сказав Микола Федорощак.

Вічна пам'ять загиблим, честь і слава живим Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь