Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В регіональному офісі «Зроблено в Україні» допоможуть та проконсультують

Дата: 07.06.2024 12:07
Кількість переглядів: 63

 

Фото без опису

До регіонального офісу «Зроблено в Україні» в травні 2024 року звернулась діючий підприємець, отримувачка мікрогранту  від урядової програми єРобота Дарія Кондрючок.

Підприємниця надає послуги з виготовлення поліграфічної продукції та має досвід роботи в цій сфері діяльності понад 13 років. За кошти мікрогранту Дарія придбала фальцювальник Morgana AutoFold Pro, який допомагає збільшити об’єм виготовлення продукції вдвічі та робить виробничі процеси автоматизованими. 

Основним запитом звернення  до регіонального офісу – центру роботи з мікро- та малим бізнесом «Зроблено в Україні» була консультація щодо можливості отримання компенсації на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи. Оскільки підприємниця нещодавно забезпечила роботою такого працівника на посаду «дизайнера графічних робіт». 

Фахівець офісу Наталія Урсуляк розповіла роботодавиці про порядок та умови надання такої компенсації, зокрема про можливість подання заяви через портал «ДІЯ». 

Як результат – в офісі «Зроблено в Україні» після детальної консультації подана заява через портал «ДІЯ» та вже прийнято позитивне рішення щодо надання компенсації роботодавцю. Підприємниці буде компенсовано мінімальний розмір заробітної плати впродовж трьомісячного терміну. Загальний розмір компенсації складе 24 000 гривень.

Нагадаємо, регіональний офіс – центр роботи з мікро- та малим бізнесом «Зроблено в Україні» працює на базі Чернівецької філії Чернівецького обласного  центру зайнятості за адресою м.Чернівці, вул.Воробкевича 37.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь