Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В селі Чортория, у музеї-садибі відбулося покладання квітів та урочисторсті з нагоди дня народження українського кіноактора, сценариста, режисера та письменника - Івана Васильовича Миколайчука

Дата: 16.06.2024 09:13
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

🤍 Іван Миколайчук - обличчя і душа українського поетичного кіно.

✨️ Сьогодні в селі Чортория, у музеї-садибі відбулося покладання квітів та урочисторсті з нагоди дня народження українського кіноактора, сценариста, режисера та письменника - Івана Васильовича Миколайчука.

👉 Участь у заході взяли начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар, заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор, начальник управління культури Чернівецької обласної військової адміністрації Олена Боднар, заступник голови Вижницької районної ради Сергій Вірста, Брусницький сільський голова Микола Шемчук, жителі та гості села Чортория.

🗣 Іван Миколайчук колись казав, що у свій день народження хоче накрити столи від Чернівців до Вижниці, застелити їх білими скатертинами і поставити наїдки, напої, щоб кожний, хто йшов на базар чи назад міг пригощатися. Він був надзвичайно гостинною та веселою людиною, залишив нам гарний творчий спадок, який вивчатиме не одне покоління українців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь