Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завдяки державній підтримці підприємниця розвиває свій бізнес

Дата: 17.06.2024 14:08
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Центр розвитку дитини «Моя ІриСкА» працює у Чернівцях з 2016 року. Ірина Істинюк скористалася низкою державних програм, щоб розвивати власну справу. Про історію успіху жінки, яка поєднала у собі педагогічний, науковий та підприємницький таланти – далі.

Ірина Істинюк має дві вищі освіти за спеціальностями «Вчитель початкових класів» та «Психологія», науковий ступінь кандидата педагогічних наук та вчене звання доцента кафедри педагогіки та методики початкової освіти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Вона є автором більше 100 наукових праць у галузі педагогіки та психології. Центр розвитку дитини «ІриСкА» – це справа її життя.  

Щоб створити додаткові групи з підготовки до школи та відкрити початкову приватну школу з першим та нульовим класами, Ірина Істинюк взяла участь у програмі «Власна справа» проєкту «єРобота». Згодом отримала мікрогрант, закупила необхідне обладнання, працевлаштувала двох людей на посади адміністратора та керівника гуртка. Підприємниця і далі працює над розвитком власної справи. Колектив поповнюється новими працівниками. 

Також підприємниця скористалася компенсаційними програмами для роботодавців, які пропонує Державна служба зайнятості працедавцям для підтримки та розвитку бізнесу, зокрема, це компенсації у розмірі єдиного внеску за працевлаштування безробітних на нові робочі місця та 50 відсотків мінімальної заробітної плати при працевлаштуванні безробітних з числа молоді.

Ірина Істинюк не зупиняється на досягнутому. Найближча перспектива – відкрити приватний дитячий садочок.

Більше інформації про компенсаційні програми для роботодавців – тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь