Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

27 червня у приміщенні Вижницького будинку дитячої та юнацької творчості відбулася друга презентація книги краєзнавця Іллі Стринадка "Вижниця: Верхня, Нижня, Нова"

Дата: 27.06.2024 09:29
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

🏡 Вижниця — серце Буковини, місце, де поєднуються історія, культура та природа. 

✨ 27 червня у приміщенні Вижницького будинку дитячої та юнацької творчості відбулася друга презентація книги краєзнавця Іллі Стринадка "Вижниця: Верхня, Нижня, Нова". 

👉 У заході взяли участь начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар, благочинний Вижницького благочиння Олександр Фуштей, краєзнавці, науковці та творчі люди Вижниччини. 

🗣 У своєму слові Сергій Чеботар зазначив: "Кожна сторінка книги Іллі Стринадка відкриває нам історію нашого краю, його культурне багатство. Ця книга є важливим внеском у збереження нашої спадщини для наступних поколінь. Дякую автору за його невтомну, титанічну працю та всім присутнім за підтримку й інтерес до нашої спільної історії.

📌У книзі зібрані маловідомі факти з історії Вижниччини, вона легко читається і дає можливість добре орієнтуватися в просторі та часі. Яскравим доповненням  книги є фотосвітлини. Видання буде цікавим для опрацювання краєзнавцям, освітянам, бібліотекарям та всім, хто любить свій рідний край.

📃 Також, спільною почесною грамотою районної військової адміністрації та районної ради за вагомий особистий внесок, відданість українському народу, патріотизм, самовіддану працю та з нагоди презентації книги "Вижниця: Верхня, Нижня, Нова" відзначено Іллю Стринадка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь