Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

2 липня на площі Героїв Майдану у місті Вижниця відбулося відкриття обласного етапу змагань всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Дата: 03.07.2024 15:16
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

🇺🇦👉🏻 2 липня на площі Героїв Майдану у місті Вижниця відбулося відкриття обласного етапу змагань всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). 

👉 Юних джур привітали перша заступниця начальника Чернівецької ОВА Альона Атаманюк, начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар, директор Департаменту освіти і науки Чернівецької ОВА Оксана Сакрієр, директор Чернівецького обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Борис Баглей, рідні та друзі учасників.

🗣 У своєму вітальному слові Сергій Чеботар зазначив: "Виховання в молоді військово-патріотичних цінностей є надзвичайно важливим у наш час. Це не лише формує національну свідомість, але й допомагає зміцнити дух, відвагу та моральну витривалість."

✔️Учасники братимуть участь у різноманітних змаганнях, спрямованих на формування національної свідомості, розвиток фізичної та моральної витривалості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь