Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В урочищі Стебник у селищі Берегомет відбулося урочисте відкриття міського літнього наметового табору для дітей та молоді "Ойкос". На діток очікує насичена програма відпочинку й неймовірна краса природи

Дата: 18.07.2024 11:57
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

🏕 В урочищі Стебник у селищі Берегомет відбулося урочисте відкриття міського літнього наметового табору для дітей та молоді "Ойкос". На діток очікує насичена програма відпочинку й неймовірна краса природи.

📍🗣 На відкриття завітав начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар та у своєму вітальному слові зазначив, що цей табір є чудовою можливістю для дітей насолодитися природою нашого краю, знайти нових друзів та отримати незабутні враження, побажав веселого та корисного відпочинку і принагідно подякував всім, хто долучився до організації дитячого відпочинку.

💚 «Ойкос» об’єднає дітей з різних куточків України. Тут матимуть можливість безкоштовно відпочити близько 200 дітей. Зокрема це діти наших захисників і захисниць, діти вимушених переселенців, хлопчики і дівчатка з малозабезпечених сімей, позбавлені батьківського піклування та інші. Цьогоріч заплановано 4 зміни, діятиме табір з 11 липня до 8 серпня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь