Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

21 липня у Свято-Успенському храмі села Банилів владика Феогноста Єпископ Чернівецький та Буковинський звершив чин оновлення храму та Божественну літургію у ньому

Дата: 22.07.2024 14:17
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

💒 21 липня у Свято-Успенському храмі села Банилів владика Феогноста Єпископ Чернівецький та Буковинський звершив чин оновлення храму та Божественну літургію у ньому.  

👉 Участь у святковому Богослужінні взяв начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар разом із духовенством та вірянами краю. 

🫶🏻 Під час Літургії у спільній молитві присутні просили Господа за мир на Українській землі, за припинення війни, за військовослужбовців ЗСУ, а також за здоров'я та добробут всіх вірян. Храм наповнився особливою атмосферою єдності та духовної сили, яка підтримує громаду у складні часи.

🤝🤍 Настоятелю храму, адміністратору Вижницького району, митрофорному протоієрею Іллі Кігніцькому згідно з розпорядженням голови Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка за вагомий особистий внесок в утвердження православної віри, української державності, розвиток Православної Церкви України Сергій Чеботар вручив почесну відзнаку "На славу Буковини".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь