Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шаурма по-вижницьки: як 24-річний ветеран започаткував свій бізнес

Дата: 20.08.2024 14:45
Кількість переглядів: 75

 

Фото без опису

Іван Бубульчук – доброволець з Усть-Путили, який з перших днів повномасштабного російського вторгнення доєднався до лав ЗСУ. Після демобілізації вирішив започаткувати власну справу. Історія учасника бойових, який створив свій бізнес завдяки ветеранському гранту – далі.

Іван Бубульчук закінчував Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» за спеціальністю «екологія». Хлопець був би вже дипломованим спеціалістом, якби не повномасштабне російське вторгнення. Він пішов добровольцем захищати рідну землю. Брав участь у боях на Сумщині та Донеччині. Відтак демобілізований через інвалідність.  

Іван розповідає, що про ветеранський грант довідався від свого товариша і звернувся до фахівців служби зайнятості, які консультували щодо бізнес-плану та допомогли йому подати документи. 

250000 грантових коштів підприємець витратив на кухонне обладнання, доклав власні заощадження на сировину, кавомашину та відкрив у Вижниці фудтрак для громадського харчування. Розташований заклад в людному місці. Тут готують шаурму та інші страви. Є в меню і новинки! Реалізувати бізнес-ідею Івану вдалося завдяки урядовій програмі «Грант для ветеранів та членів їхніх родин». 

Хлопець нещодавно започаткував свій бізнес, тож нині в процесі становлення. Планує відповідно до умов програми створити нове робоче місце і взяти на роботу працівника, а ще цікавиться компенсаційними програмами для роботодавців. 

Хлопець каже, що задоволений, бо він в русі. Йому подобається те, чим він займається. А в перспективі, можливо, зможе поєднувати бізнес із  обраним фахом «еколога». 

Більше про грантові програми та компенсаційні програми для роботодавців можна дізнатися в офісах «Зроблено в Україні», які працюють у м. Чернівці, м. Хотин та м. Вижниця. Контакти тут

Більше інформації про «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» – тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь