Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника районної військової адміністрації Сергія Чеботаря з нагоди Дня вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2023 09:22
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Шановні жителі району!

Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні, їх відвагу, силу духу і стійкість у боротьбі за наше європейське майбутнє.

Минуло вже дев'ять років від того, як у Києві відбулися події, які навіки закарбувалися в трагічній, але героїчній історії нашої країни.

Ми пам’ятаємо ті лютневі дні 2014 року, коли гинула Небесна Сотня. На шляху боротьби за демократичні цінності та європейські прагнення їх не зупинили ні кулі снайперів, ні гранати, ні людська жорстокість. За таку бажану свободу нам довелося заплатити кров’ю кращих синів України.

🇺🇦Вже сьогодні ми із жалем констатуємо, що боротьба на Майдані стала лише початком людських втрат. Багато наших мужніх співвітчизників відстоюють суверенітет та територіальну цілісність нашої держави від зовнішнього ворога. Ми віримо, що Перемога буде за нами, бо ми боронимо свою землю, свою рідну країну.

Шануймо пам'ять про тих, хто віддав своє життя заради свободи та справедливості у нашій державі. Вклоняємося тим, хто продовжує відстоювати честь, гідність та майбутнє України.

🕯️Вічна та світла пам'ять Героям України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь