Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар відвідав "Інклюзивно-ресурсний центр" Вижницької міської ради, КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницької міської ради" та внутрішньо переміщених осіб

Дата: 28.02.2023 17:05
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

👉Начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар разом із головою Вижницької ТГ Олексієм Чепілем відвідали "Інклюзивно-ресурсний центр" Вижницької міської ради, де ознайомилися з напрямками та умовами роботи даного закладу.

💬"Підтримка та допомога людей з особливими потребами є однією із важливих та актуальних напрямів роботи. Наше завдання полягає у забезпеченні захисту та безпеки дітей, які потребують допомоги", - сказав Сергій Чеботар.

📗В ході візиту обговорено питання щодо покращення умов праці працівників даного центру та визначено кімнату для проведення групових психолого-педагогічних занять.

Після чого, керівники відвідали та поспілкувалися із працівниками КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницької міської ради" та внутрішньо переміщеними особами, які входять до групи осіб проєкту "Невідкладна підтримка та захист літніх жінок та чоловіків з групи ризику в Україні".

Заходи в Центрі дають змогу літнім людям відчути фізичний та емоційний комфорт через низку заходів: скандинавська хода, фітнес заняття, хоровий спів, вишивка, екскурсії, лекції, комп’ютерну грамотність тощо.

Центр дозвілля для людей похилого віку у м. Вижниця працює в рамках проєкту CARE за фінансової підтримки CARE Deutschland e.V.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь