Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

💫Мрія стала реальністю завдяки урядовій програмі "єРобота"

Дата: 01.03.2023 17:16
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

☝️Жителька с.Мілієве, Вижницького району Любов Коваль працювала бухгалтером більше 10 років та завжди мріяла започаткувати власну справу у сфері бухгалтерського обліку та аудиту. Дівчина почувши про урядову програму «єРобота» не задумуючись взяла у ній участь, пройшла усі етапи і отримала мікрогрант.

💻Кошти потрібні були для оренди приміщення, закупівлі комп’ютерного обладнання, придбання офісних меблів та програмного забезпечення. Все це Любов Коваль виклала у бізнес-плані, який подала разом із заявкою на порталі державних послуг «Дія». Написати бізнес-план з таким багажем досвіду не склало труднощів для бухгалтера. Тож після аналізу її проєкту бізнесу в «Ощадбанку» та пройшовши співбесіду з фахівцями Чернівецького ОЦЗ, отримала позитивне рішення Державного центру зайнятості.

💰Після освоєння коштів мікрогранту дівчина уже створила одне робоче місце, на якому нині працює бухгалтер, який допомагає у веденні клієнтської бази. У перспективі – створення ще одного робочого місця кадровика.

✨Відкрити центр з надання бухгалтерських послуг у м.Вижниця було мрією багатьох років Любові Коваль. Вижницький район налічує близько 4000 фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, є також ФОП та ТОВ, які тимчасово перемістили свій бізнес на територію Вижницького району під час військових дій. Дана діяльність є перспективною у регіоні, оскільки конкуренція у сфері щодо надання бухгалтерських послуг є низькою, а потреба високою.

‼️Чернівецький обласний центр зайнятості нагадує, що з 1 лютого 2023 року стартувала подача документів на мікрогранти в рамках урядової програми "єРобота". За цією програмою можна отримати мікрогрант на старт або розвиток бізнесу від 50 до 250 тис. грн. Обов'язковою умовою є створення 1-2 нових робочих місць залежно від суми мікрогранту.

👉Консультування щодо отримання мікрогрантів відбувається щоденно з 9.00 до 17.00 з понеділка по п’ятницю на каналі Telegram-каналі онлайн-підтримки Чернівецького обласного центру зайнятості https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy або за номером телефону 0372523250.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь