Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Передача карети швидкої медичної допомоги КНП "Вижницька БЛІЛ" Вижницької міської ради від польських колег

Дата: 08.03.2023 17:04
Кількість переглядів: 181

🇺🇦🇵🇱Сьогодні начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар разом із головою районної ради Михайлом Андрюком від імені польських колег передали для потреб медиків КНП "Вижницька БЛІЛ" Вижницької міської ради карету швидкої медичної допомоги Mercedes-Benz SPRINTER 316 CDI та 2 набори дихальних апаратів.

👨‍🚒Також для потреб рятувальників, а саме добровільних пожежних команд сіл Іспас та Мілієве Вижницької міської територіальної громади - уніформу, теплі куртки, взуття, шоломи та багатоцільові інструменти.

☝️Варто зазначити, що це вже третій спеціалізований автомобіль, який передає влада Легіоново на Вижниччину. Восени, від добровільної пожежної команди міста Легіоново передано для потреб 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС спеціальний автомобіль “Nissan Terrano”, а у 2019 році Вижницький район отримав пожежний автомобіль STAR 266 GBA 4/16, місткістю 4 тони води та з високою прохідністю, що особливо важливо для гірських населених пунктів.

💬Своєю чергою, голова Вижницької міської ради Олексій Чепіль щиро подякував районній владі та місту Легіоново за надану підтримку медичній та безпековій галузям громади.

🤝Начальник Вижницького районного управління ДСНС України Олександр Ткач, запевнив присутніх, що докладе максимум зусиль аби така співпраця і надалі тривала.

💬Генеральний директор КНП "Вижницька БЛІЛ" Вижницької міської ради Федір Митринюк закликав голів всіх територіальних громад брати приклад з Банилівської територіальної громади, і так само як вони, допомагати районній лікарні покращувати якість надання медичних послуг на теренах району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь