Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області інформує про реконструкцію дороги до пункту пропуску «Шепіт - Ізвоареле Сучевей»

Дата: 29.03.2023 10:44
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

🛣️Наразі проводяться роботи на ділянці автошляху, яка з’єднує Чернівецьку область з Румунією. У ремонті двокілометровий відрізок автошляху Т-26-01 Чернівці – Вашківці – Путила – КПП «Руська» з під’їздом до КПП «Шепіт», котрий прямує до пункту пропуску «Шепіт – Ізвоареле Сучевей».

🚧Зараз виконуються ремонтні роботи на 2 мостах: верховому та низовому. Протяжність верхового майже 11,5 м., а низового – 8 м.

На верховому мості підрядна організація влаштовує відкрилки. А на низовому, який був повністю розібраний – влаштовують фундаменти відкрилків, перехідні плити та монолітну залізобетонну плиту. Також розпочаті роботи з монтажу труби. Вже влаштували вихідний оголовок з відкрилками та виконуються роботи з улаштування фундаменту тіла труби.

🚍Після завершення реконструкції – низовий міст буде розширено і він відповідатиме сучасним параметрам навантаженням, а проїзд автотранспорту та пішохідний прохід стане безпечним та комфортним.

☝️Крім того, на об’єкті реконструкції вже завершені роботи з перевлаштування освітлення ділянки дороги та влаштування двох водопропускних труб і двох приймальних колодязів.

Довідково:

Підрядна організація – ТОВ «ПБС». Реконструкція відрізка прикордонної дороги здійснюється в межах проєкту «Покращення транспортної інфраструктури у транскордонному регіоні Чернівці – Сучава (Шепіт - Ізвоареле Сучевей)» в рамках Спільної операційної програми Румунія – Україна 2014-2020.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь