Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захід на честь вшанування пам'яті загиблого Героя України Петра Ковалюка та пам'яті загиблих Героїв

Дата: 05.04.2023 10:21
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

☝️Сьогодні на честь вшанування пам'яті загиблого Героя України Петра Ковалюка та пам'яті загиблих Героїв, які віддали своє життя за свободу та незалежність України у Вижницькій спеціалізованій школі-інтернат ім.Назарія Яремчука відбулися районні змагання з волейболу серед працівників закладів дошкільної, середньої та позашкільної освіти, членів профспілки району.

💫Захід відвідав начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар, начальник Управління молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Іван Гешко, голова районної ради Михайло Андрюк, голови територіальних громад району, голова районного комітету Профспілки працівників освіти і науки Ярослав Борсук та учасники змагань.

🕯️Перед початком змагання присутні вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих, хто віддав своє життя за свободу та незалежність України.

📃За високі спортивні досягнення, професіоналізм і сумлінну працю, активну громадську позицію та напередодні відзначення Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку Почесними грамотами, Подяками обласного та районного рівня нагороджено кращих вчителів, тренерів, інструкторів територіальних громад району.

☝️Подяками управління молоді та спорту Чернівецької ОВА та Федерації з волейболу Вижницького району за підтримку та розвиток фізичної культури, волейболу нагороджено начальника РВА Сергія Чеботаря.

Захід організований за підтримки Вижницького районного комітету Профспілки працівників освіти і науки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь