Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Отримання шкільних автобусів для Вижницької та Селятинської ТГ

Дата: 19.04.2023 15:52
Кількість переглядів: 154

Фото без опису

🚌Сьогодні начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар разом із головами Вижницької ТГ Олексієм Чепілем та Селятинської ТГ Валерієм Полянчуком отримали ключі від шкільних автобусів, які вручив начальник Чернівецька обласна військова адміністрація Руслан Запаранюк.

☝️Автобуси надійшли за сприяння Міністерства освіти й науки України від французької компанії Трансдев Локасйон Де Веікул.

🤝Висловлюємо щиру вдячність Руслану Запаранюку та французькій компанії за підтримку та надану допомогу, яка є вкрай необхідною для підвезення дітей та педагогічних працівників до закладів освіти громад.

✍️Довідково:

♦️У Вижницькій територіальній громаді нагальна потреба виникла щодо підвозу дітей до ОЗ Міліївський ліцей ім. Д. Загула за маршрутом Мілієве - Середній Майдан - Іспас - Банилів - Мілієве (38 км). Необхідно підвозити 62 дітей. Загальна потреба громади - 7 автобусів.

♦️У Селятинській територіальній громаді найскладніша ситуація склалася в Плосківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів, в якому навчаються 218 дітей. Більша частина учнів потребують підвозу, оскільки проживають на відстані до закладу освіти від 3 до 8 км. Транспортний засіб здійснюватиме підвіз за маршрутом Руська – Селятин – Галицівка. Загальна потреба громади становить 4 автобуси.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь