Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завдяки гранту підприємець Вижницького району відновив бізнес

Дата: 31.05.2023 16:27
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Житель смт. Берегомет Петро Середюк успішно працював підприємцем з 1995 року, проте у листопаді 2022 року у зв’язку із перепадами електроенергії, у магазині сталася пожежа, внаслідок якої було пошкоджено частина майна та обладнання.

Маючи неабиякий багаж знань управління магазином, все ж таки вирішив відновити діяльність та продовжити справу, взяв участь в урядовій програмі «єРобота» «Власна справа», пройшов усі етапи і отримав мікрогрант, що стало неабиякою підтримкою його бізнесу.

💰Для відновлення роботи магазину потрібні були кошти, аби придбати касовий апарат, холодильні вітрини, торгівельні стелажі та кондиціонери. Все це Петро Павлович виклав у бізнес-плані, який подав разом із заявкою на порталі державних послуг «Дія». Тож після аналізу його проєкту в «Ощадбанку» та пройшовши співбесіду з фахівцями Чернівецького обласного центру зайнятості, отримав позитивне рішення Державного центру зайнятості.

🫰Після освоєння коштів мікрогранту, підприємець Петро Середюк вже створив 2 робочих місця та взяв на роботу касирів торгівельного залу, скориставшись послугами служби зайнятості. Це двоє безробітних, які попередньо пройшли стажування на робочому місці.

📌Відновити роботу магазину «Ратуша» підприємцю Середюку Петру вдалося завдяки отриманню коштів мікрогранту в сумі 250 000 грн.

❗️Чернівецький обласний центр зайнятості нагадує, що подати заявку по будь-якій програмі урядового проєкту єРобота можна прямо зараз через портал «Дія».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь