Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Приватне підприємство «Редакція газети «Карпати» звертається із проханням у проведенні передплатної кампанії на II півріччя 2023 року

Дата: 05.06.2023 11:01
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Сьогодні основний тираж газети виходить на теренах Путильщини та охоплює суспільно важливі події з життя краю. Це практично єдиний інформаційний вісник для горян, враховуючи те, що 60% передплатників - люди середнього та старшого віку, які надають перевагу друкованому джерелу інформації. Колектив видання працює на госпрозрахунку, прикладаючи максимальних зусиль для того, щоб зберегти видання у цей непростий час. Працює в обмеженому складі, адже один журналіст зараз захищає Україну.

Будучи солідарними з нашими читачами, ми другий рік поспіль не змінюємо вартість газети. Однак, зростання вартості поліграфічних послуг (чотири рази за 2022 рік), висока вартість поштової доставки є у 3 рази більшими за дохід. А переважаючим джерелом доходів є саме передплата газети. У першому півріччі вона складала 2522 особи, що недостатньо для того, аби покрити основні витрати. У воєнний час число рекламодавців та клієнтів зменшилося до мінімуму. А органи місцевого самоврядування у громадах серед основних потреб не знаходять коштів для співпраці з газетою.

Аналізуючи ситуацію серед локальних друкованих видань, з сумом спостерігаємо, як колеги просто припиняють діяльність через нестачу фінансування (на сусідньому Прикарпатті вже перестали виходити п'ять місцевих газет). Вважаємо, що на Путильщині це недопустимо, адже люди просто залишаться без інформаційного вісника, який для багатьох родин є багаторічним другом. Тому просимо допомогти налагодити співпрацю з головами громад району та посприяти залученню нових передплатників із числа усіх громад Вижницького району. За підрахунками редакції, передплата у розмірі 3000 екземплярів допоможе виданню продовжувати роботу та пережити скрутний для всієї держави час.

Сподіваємося на підтримку та розуміння ситуації.

Вартість видання на пів року - 164 грн, електронна версія газети - 120 грн.

Передплатити можна у поштовому відділенні або звернувшись до редакції:

0979828536, електронна адреса - gazetakarpaty@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь