Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар-практикум із працівниками музеїв, бібліотек, клубних та мистецьких закладів району

Дата: 22.06.2023 09:17
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

✨Під керівництвом заступниці начальника обласної військової адміністрації Юлії Грицку-Андрієш та за участю начальника районної військової адміністрації Сергій Чеботар, начальниці Управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації Олени Боднар з метою покращення співпраці у сфері культури та мистецтва із територіальними громадами відбувся семінар-практикум із працівниками музеїв, бібліотек, клубних та мистецьких закладів району.

🖇️В ході спілкування обговорено актуальні проблеми та завдання, які потребують спільного вирішення в територіальних громадах району.

💬"Для мене з особливою честю є розпочати проведення таких семінарів саме із Вижницького району, адже вона є Батьківщиною Назарія Яремчука, моєї улюбленої пісні "Всюди буйно квітне черемшина". Метою проведенням даного семінару є доведення інформації про зміни, які внесені в законодавство від Міністерства культури, зрозуміти проблематику в територіальних громадах району, направити на розробку проектів. Наразі ми знаходимося на початку транскордонної програми й для вас це є великою можливістю тому, що культура унікальна та має змогу бути підтриманою європейськими грантами. На нас покладена велика відповідальність прославляти нашу Буковину та плекати нову плеяду майбутнього", - сказала Юлія Грицку-Андрієш.

👉Сергій Чеботар подякував представникам області та учасникам семінару за активну проведену роботу, яка є основою успішного мистецького майбутнього краю та держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь