Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено акцію «Дунайська солідарність» з нагоди відзначення Міжнародного дня Дунаю

Дата: 30.06.2023 17:43
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

👉Сьогодні на Вижниччині з нагоди відзначення Міжнародного дня Дунаю, який відзначається 29 червня, фахівцями Державного агентства водних ресурсів України, Басейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет, Дністровського БУВР, БУВР Причорномор’я та Нижнього Дунаю, БУВР Тиси та представників проєкту ЄС «EU4Environment – Водні ресурси та екологічні дані» проведено акцію «Дунайська солідарність» на якій обговорили проблемні питання р.Дунай та її приток, а також відбулася демонстрація відео і фотозвернень Дунайських країн зі словами солідарності Україні.

💫Захід відвідав перший заступник начальника районної військової адміністрації Микола Федорощак.

🇺🇦Після проведення акції на площі Героїв Майдану відбувся благодійний аукціон та ярмарок «Дорогоцінний пластик за донат на ЗСУ» з унікальними виробами з переробленого пластику – турботливо зібраного небайдужими українцями і переробленого найкращими майстрами своєї справи.

✨Учасники заходу мали можливість дізнатися, як в Україні втілюють в життя ідею пластику. Також, було представлено вироби від «Закарпатської майстерні Пластикожуя» та майстерні «Дорогоцінний пластик".

💪В рамках аукціону кожен охочий мав змогу поборотися своїми донатами за виріб, який найбільше сподобався. Після завершення аукціону придбати вироби від майстерень можна було на благодійному ярмарку.

💰На аукціоні зібрано 30 000 грн., які будуть передані на потреби Вижницького 93-го батальйону, який наразі виборює нашу перемогу на фронті.

📃Після чого, відбулося нагородження переможців фотоконкурсу «Річки Буковини очима дітей» та прибирання берега річки Черемош.

Фотозвіт на Facebook сторінці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь