Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника районної військової адміністрації Сергія Чеботаря з нагоди Дня проголошення Декларації про державний суверенітет України

Дата: 16.07.2023 11:15
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

📃Сьогодні Україна відзначає свято, яке є надзвичайно особливе — День проголошення Декларації про державний суверенітет України.

📝Це був сміливий крок до подальшого утвердження самостійної держави, зроблений у дуже складних радянських умовах. У цей день, 33 роки тому, внаслідок бурхливих подій в Україні комуністичні сили були деморалізовані, а національно-демократична опозиція перебрала на себе ініціативу та ухвалила радикальну за змістом декларацію, яка, по суті, стверджувала суверенність нашої країни.

🇺🇦Сьогодні, коли в нашій країні війна, яка несе за собою страшні руйнування і смерть, ми розуміємо: ніщо так не цінується, як суверенітет, територіальна цілісність, свобода і незалежність, право народу самому робити свій цивілізаційний вибір.

☝️Відзначаючи цю визначну подію нашої новітньої історії, маємо вкотре усвідомити, що сьогоднішній і завтрашній день Української Держави залежить особисто від кожного із нас. Україна відстояла свій суверенітет 1990 року, відстоїть і 33 роки потому.

Україна була, є і буде суверенною державою!

Слава Україні!💙💛

Героям Слава!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь