Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завершення навчальних зборів із курсантами та студентами Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, слухачами навчального пункту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та молодими фахівцями підпорядкованих підрозділів

Дата: 12.08.2023 14:47
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

💫Захід відвідали: перший заступник начальника районної військової адміністрації Микола Федорощак, заступник голови районної ради Сергій Вірста та голова Берегометської територіальної громади Сергій Боднарюк.

🖇️Фахівці групи водолазних робіт продемонстрували присутнім водолазне спорядження, розповіли його тактико-технічні характеристики, ознайомили із порядком проведення водолазних робіт в умовах течії на річці Черемош.

🌊Під керівництвом працівників гірського пошуково-рятувального відділення учасники навчань відпрацьовували проведення пошуково-рятувальних робіт на гірській річці та саморятування рятувальника. Також в останній день навчальних зборів відбулися практичні відпрацювання дій особового складу караулу під час деблокування потерпілих з автомобіля при ДТП, при різних ситуаціях та відпрацювання гасіння пожежі за допомогою автоматичної установки пожежогасіння “КОБРА”.

✍️На завершення відбулося підбиття підсумків навчальних зборів та нагородження.

📃Почесними грамотами районної військової адміністрації та сертифікатами за успішне проходження 5-денних навчально-тренувальних зборів з рятувальної справи нагороджено рятувальників та учасників навчань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь