Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася урочиста церемонія відкриття X-го турніру з футболу серед дитячих команд на знак вшанування пам'яті Андрія Гусіна

Дата: 18.08.2023 08:36
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

💫Участь у відкритті взяли: начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар, представник Чернівецької ОВА Руслан Домніцак, голова районної ради Михайло Андрюк, начальник управління молоді і спорту Чернівецької ОВА Ivan Heshko, голова ГС "Асоціація футболу Чернівецької області" Василь Орлецький, перший заступник голови ГС "Асоціація футболу Чернівецької області" Сергій Задорожняк, голова ГС "Асоціація футболу Вижницького району" Степан Гакман та голова Вижницької територіальної громади Олексій Чепіль.

🇺🇦Урочисте відкриття розпочалося із виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання в пам'ять про українського футболіста та усіх хто віддав своє життя за суверенітет та незалежність України.

💬"На жаль, X ювілейний турнір пам'яті Андрія Гусіна проходить у період війни. Я впевнений, що прийде час коли ми знову з вами зустрінемося тут у вільній, незалежній країні та проведемо турнір з нагоди дня Перемоги над російським агресором. Бажаю всім командам гарної гри, а також висловлюю вдячність нашим спонсорам, які допомогли нам в організації проведення турніру: Василю Куташу, Марії Клим, Тетяні Шандро, Ігорю Никораку, Петру Никораку, Максиму Мачеку, Ользі Соломко, Івану Чолану. Слава Україні! Героям Слава!",- сказав Сергій Чеботар.

🏆Турнір проводитиметься протягом 4 днів на території Вижницької та Путильської громад відповідно до затвердженого графіка. Нагородження команд відбудеться після фінальної гри в останній день зустрічей на стадіоні "Карпати" смт.Путила 20 серпня.

☝️Під час турніру проводиться благодійна акція (збір коштів), які будуть передані для потреб батальйону територіальної оборони Вижницького району.

✨Бажаємо учасникам змагань успішної гри, наснаги та чудового настрою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь