Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистості з нагоди відзначення Дня Незалежності України

Дата: 24.08.2023 16:38
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

🇺🇦День Незалежності України – свято, яке символізує боротьбу за незалежність та суверенітет. Це день, коли ми об’єднуємося і святкуємо нашу спільну свободу. День коли ми згадуємо наших Героїв, які віддали своє життя за Україну.

💫З нагоди відзначення 32-ї річниці Дня Незалежності України на площі Героїв Майдану м.Вижниця та у смт.Берегомет відбулися урочистості у яких взяв участь начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар.

💐Перед початком заходів Сергій Чеботар разом із головою районної ради Михайло Андрюк та головою Вижницької територіальної громади Олексієм Чепілем поставили квіти до пам’ятника Тараса Григоровича Шевченка – борцеві за незалежність і свободу українського народу.

🎶🕯️Після чого відбулося урочисте виконання Державного Гімну України та вшанування хвилиною мовчання пам'ять всіх синів і дочок України, всіх тих, хто в різні часи виборював і віддавав своє життя за свободу і Незалежність нашої держави.

💬Зі словами привітань до присутніх звернувся начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар: "Від щирого серця вітаю всіх з величним, державним святом українського народу - Днем Незалежності України. Незалежність - найбільше досягнення багатьох поколінь українців у важкій боротьбі та нелегкій праці. 24 серпня є знаковою датою для українців по всьому світу, а з 2014 року особливою датою. Ми віримо в нашу Україну, ми віримо в Збройні Сили України. Я вірю в те, що Україна буде в родині європейських держав, я вірю в те, що Україна буде вільною, демократичною, процвітаючою країною. Дякую нашим воїнам, які щохвилинно наближають нашу Перемогу. Слава Україні! Героям Слава! З Днем Незалежності України!".

✨Також очільники району нагородили грамотами переможців фотоконкурсу "Вижниччина очима внутрішньо переміщених осіб".

💰Окрім того під час заходу у м.Вижниця присутні мали можливість долучитися до благодійного ярмарку домашньої випічки по збору коштів на підтримку Збройних Сил України, а також взяти участь у спільній акції "Запобігти, врятувати, допомогти!".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь