Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні у школах району відбулися урочисті лінійки з нагоди початку нового навчального року

Дата: 01.09.2023 14:39
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

💫Привітати школярів до Вашківецького ЗЗСО I-III ст. імені Івана Бажанського завітав начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар та заступниця начальника Анна Гринчук.

💬"Перший день осені завжди особливий, адже попереду важливий період - час навчання. Для когось навчальний рік, що розпочинається, буде першим, для когось - останнім. На жаль, цьогоріч ми знову свято 1 дзвоника відзначаємо в реаліях воєнного часу. Наші захисники зі зброєю в руках продовжують захищати нашу державу, наше майбутнє і майбутнє прийдешніх поколінь українців. У нинішніх випробуваннях пам'ятайте, що від кожного з вас залежить майбутнє нашої країни. Від щирого серця бажаю учням успішного навчального року, педагогам - творчої енергії, мудрості та вдячних учнів. Віримо в Україну та її майбутнє. Слава Україні! Героям Слава!",- сказав Сергій Чеботар.

👉Після чого, Сергій Чеботар відзначив Грамотами дітей (юних волонтерів) від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

📃Також, за активну громадянську позицію, гідність, патріотизм, безмежну волонтерську допомогу Збройним Силам України та з нагоди Дня знань Почесними грамотами було нагороджено педагогів, учнів та батьків закладу освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь