Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося урочисте відкриття приміщення українського центру реабілітації (допомоги) для захисників, людей похилого віку та дітей "МРІЯ та ПЕРЕМОГА"

Дата: 08.09.2023 16:14
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

💫Участь у відкритті взяли: начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар, представник Верховної Ради України, директорка благодійної організації "Благодійний фонд "Благодійне товариство захисту жінок та дітей "Шішіралай" Людмила Онофриєсе, народний депутат України Георгій Мазурашу, керівник апарату Вижницької районної ради Олена Чепух, представник партії "Слуга народу" Вижницького району, заступник новоствореного центру допомоги "МРІЯ та ПЕРЕМОГА" Марія Кузьміна, голова ГО "Прихисток Вижниця", директор новоствореного центру допомоги "МРІЯ та ПЕРЕМОГА" Олександр Таушер, голова Вижницької районної організації Товариства Червоного Хреста України Ольга Майстрюк.

🕯️Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять захисників, які віддали своє життя за мир, суверенітет та незалежність нашої держави.

✂️Після чого, відбулося урочисте перерізання символічної стрічки.

💬"Дані центри, які надають реабілітаційні послуги людям похилого віку та дітям, вже працюють в Хорватії, Кишиневі та Констанці. В Україні такий заклад відкрито вперше, а саме у м.Вижниця", - зазначила Людмила Онофриєсе.

✨У своєму вітальному слові Сергій Чеботар привітав із відкриттям даного центру та висловив вдячність всім, хто брав активну участь у створенні та відкритті даного закладу, який є надзвичайно важливим та потрібним у даний період часу.

👉Після урочистої частини присутні оглянули територію та приміщення центру. Надалі заклад планує облаштування кабінетів всім необхідним обладнанням.

✍️Довідково: Центр" МРІЯ та ПЕРЕМОГА" відкрито у рамках співпраці благодійного фонду "Шішіралей" з програмою USAID, та благодійниками із США, Мілану, Румунії, Бельгії з метою надання допомоги захисникам та українцям, які будуть проживати та отримувати реабілітацію в центрі.

Хто може звернутися до Центру допомоги❓

🔹захисники для проходження реабілітації;

🔹жінки та діти, які постраждали від рук окупантів;

🔹жінки та діти, які постраждали від домашнього насильства;

🔹люди пенсійного віку, інваліди тощо.

Фахівцями центру буде надаватися така допомога, як:

🔸психологічна;

🔸медична;

🔸реабілітаційна;

🔸фітотерапія;

🔸фізіотерапія;

🔸юридична допомога - (допомога у працевлаштування людей з інвалідністю).

🤝 В центрі один раз на місяць, також, буде надаватися медична консультація від партнерів з Хорватії з клініки "KLINICKA BOLNICA DUBRACA".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь