Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника районної військової адміністрації Сергія Чеботаря із Днем захисника і захисниць України, Днем українського козацтва, Днем територіальної оборони та святом Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 01.10.2023 07:23
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Шановні жителі Вижницького району!

🇺🇦Сьогодні, 1 жовтня, вперше відзначаємо День захисників та захисниць України, День українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці, а також день територіальної оборони, який відзначається щорічно у першу неділю жовтня.

🖇️Поєднання цих святкувань - це символічний, непорушний зв’язок багатьох поколінь захисників та захисниць від славетної козацької доби до сучасності. Адже за багатовікову історію українського народу не один раз його сини та дочки ставали на захист рідної землі.

💪У цей день я дякую всім, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Всім, хто зі зброєю в руках боронили і продовжує боронити сьогодні нашу землю. Всім волонтерам, які стали своєрідними «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу. Усім борцям за українську незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу.

🕘Сьогодні о 09:00 год. вшануймо хвилиною мовчання всіх, хто віддав своє життя за суверенітет та незалежність нашої держави. Вічна та світла їм пам'ять...

💫Бажаю нашим захисникам та усім нам злагоди, добра і наснаги, мирної України та щасливого її майбутнього. Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми - непереможні!

💙💛Слава Україні! Героям слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь