Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч із засновниками Швейцарської міжнародної благодійної організації "Lifeline"

Дата: 05.10.2023 15:10
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

💫Начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар разом із головою районної ради Михайло Андрюк та засновниками міжнародної благодійної організації "Lifeline", що знаходиться у Швейцарії - Раймондом Ґуґенхеймом та Рональдом Бернхеймом, представниками українських партнерських організацій: директоркою Чернівецького благодійного фонду "Нова сім'я" Тетяною Бережною, головою благодійної організації "Благодійний фонд "Український спротив" Анатолієм Федорюком, директором благодійної організації "Благодійний фонд "Україна - це любов" Едуардом Жумигою відвідали КНП "Вашківецька лікарня реабілітації та паліативної допомоги з поліклінічним відділенням".

🏥Там вони на власні очі побачили, як проходить процес реабілітація військовослужбовців. Змогли наживо з ними поспілкуватися та визначити основні пріоритетні напрямки подальшої співпраці задля покращення якості надання медичних та реабілітаційних послуг в районі.

🤝Крім того, відвідано низку інших закладів, зокрема в селі Іспас та місті Вижниця з метою налагодження співпраці в галузі культури.

💁Вихованці КОПНЗ "Буковинський центр мистецтв" під керівництвом Геннадія Звягинцева організували міні-концерт для гостей, щоб показати наскільки є багатогранною наша культура.

✨У підсумку, очільники району подякували благодійникам за плідну співпрацю, вагомий внесок у розвиток медичної галузі району та наближення Перемоги українського народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь