Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з практичними психологами району на тему: "Ментальне здоров'я:стійкість та крихкість майбутнього"

Дата: 26.10.2023 16:05
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Війна і трагічні події, які з нею пов'язані, залишають свій відбиток на ментальному здоров'ї кожного українця. Тому нині слід бути особливо уважними до свого стану та стану своїх близьких.

👉Сьогодні при начальнику районної військової адміністрації Сергій Чеботар та за участю в онлайн-режимі кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології університету "КРОК", психолога Благодійний фонд «Рокада» Чернівці Надії Періус, радника-помічника Почесного консула України в Сіетлі, радника начальника районної військової адміністрації Igor Skripnichenko відбулася нарада з практичними психологами району на тему: "Ментальне здоров'я:стійкість та крихкість майбутнього".

🖇️Надія Періус поділилася із досвідом роботи та розповіла про ефективні напрямки роботи зі збереження ментального здоров'я.

☝️Окрім того, психологи обговорили питання щодо забезпечення системного підходу до організації психосоціальної підтримки здобувачів освіти, емоційної стабілізації дітей з особливими потребами в освітніх закладах району.

👉Також до наради долучилася директорка Департамент соціального захисту населення Чернівецької ОДА Ольга Ходоба , яка наголосила на важливості психологічної підтримки людей під час дії воєнного стану, а особливо дітей, які відчувають тривогу й паніку.

💬Сергій Чеботар подякував кожному, хто приділяє увагу дітям, які потребують посиленої допомоги і підтримки та побажав, щоб отримані знання допомагали в повсякденній роботі.

🤝Піклування про ментальне здоров'я має стати звичною справою кожного.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь