Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч із родинами загиблих захисників

Дата: 06.12.2023 12:11
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

👉При начальнику районної військової адміністрації Сергій Чеботар та голові районної ради Михайло Андрюк відбулася зустріч із родинами загиблих Героїв.

💫У зустрічі взяла участь директор Департаменту соціального захисту населення Чернівецької ОВА Ольга Ходоба та завідувач сектору обслуговування військовослужбовців та деяких інших категорій громадян ГУ Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Світлана Кочерган.

🗣️Зустріч пройшла у формі діалогу, де кожен мав можливість задати питання та отримати обґрунтовану відповідь.

🖇️Ольга Ходоба надала роз'яснення присутнім щодо можливості забезпечення сімей твердим паливом по собівартості (самовивозом). Окрім того, Світлана Кочерган проінформувала учасників заходу про законодавчі засади пенсійного і соціального забезпечення військовослужбовців та членів їхніх родин. Надала роз’яснення щодо визначення права на призначення пенсії в разі втрати годувальника за Законом України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”. Звернула увагу на порядок оформлення й подання родичами загиблих військових документів при призначенні пенсії в разі втрати годувальника, наголосила на важливості вивчення всіх обставин та можливих варіантів реалізації права на пенсійне забезпечення членів сімей загиблих.

📌Довідково: При районній військовій адміністрації функціонує відділ з питань ветеранської політики, працівниками якого надаються консультації, розглядаються звернення та надається всебічна підтримка родинам загиблих захисників. Відділ знаходиться на 1 поверсі за адресою:вул.Українська, 88а.

Департамент соціального захисту населення Чернівецької ОДА

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь