Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч

Дата: 20.01.2024 12:59
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

⚽Спорт це – витривалість, вміння швидко реагувати на різні ситуації, завдяки якому діти стають більш впевненими та витривалими.

☝️В рамках загальнонаціонального проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч», який реалізується за ініціативи президента Володимира Зеленського за підтримки Міністерства освіти і науки, Міністерства молоді та спорту для буковинських школярів організовано спортивні змагання.

✨Тренування буковинських команд, які беруть участь у змаганнях «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» тривають. Як і реєстрація тих, хто бажає долучитися.

‼️Реєстрація триває до 1 лютого. До участі у змаганнях будуть допущені учні закладів загальної середньої освіти територіальних громад, які заповнили необхідні дані:👇

1) через загальноукраїнську форму реєстрації на змагання з видів спорту на сайті «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» http://scl.gov.ua;

2) повідомивши Департамент освіти і науки Чернівецької ОВА та Чернівецьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України через форму: https://forms.gle/EdncqaT4HWGA7Qtz9.

💫"Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч" - це можливість буковинським школярам проявити себе у спорті, знайти нових друзів та отримати задоволення від гри.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь