Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вижниччина попрощалася із командиром роти протитанкових ракетних комплексів 82 окремої десантно-штурмової бригади, капітаном - Русланом Івановичем Сенчуком

Дата: 08.02.2024 17:21
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

🥀Похоронна церемонія біля будинку загиблого Воїна зібрала велику кількість людей, які знали та поважали Руслана Івановича.

✨Через живий коридор шани проводжали Героя від рідного дому до Свято-Михайлівської церкви, а потім до кладовища м.Вижниці.

🗣️Щирі слова співчуття родині з приводу непоправної втрати висловив начальник РВА Сергій Чеботар: "Сьогодні ми проводжаємо в останню дорогу нашого друга, колегу, побратима Руслана Івановича. В цей скорботний день для нас усіх надзвичайно важко проводжати дорогу, рідну нам людину. Протягом свого життя наш Герой пропрацював на різних посадах: вчителем, кореспондентом, був керівником рятувального загону, Вижницької районної державної адміністрації, працював на посаді заступника Чернівецької обласної державної адміністрації, був депутатом багатьох скликань, але при цьому завжди був патріотом своєї країни, вболівав за Карпатський край. В період повномасштабного вторгнення один із перших пішов захищати Україну. Своїм прикладом він показав, як потрібно любити й захищати нашу державу та віддав найдорожче - своє життя за мир та Перемогу українського народу. Вічна і світла пам'ять командиру роти, капітану Руслану Івановичу. Дорога родино! Низький Вам уклін та щира вдячність за Героя, який своїм прикладом показав, як потрібно любити та захищати свою країну. Шановні побратими, які прийшли провести в останню путь нашого захисника! Повертайтеся якнайшвидше додому із Перемогою, бережіть себе, а ми робимо все можливе та молимось до Бога, щоб прийшла довгоочікувана Перемога та мир у нашу країну, щоб якнайшвидше мати дочекалася сина, дружина дочекалася чоловіка, а діти свого батька. Віримо в Збройні Сили України! Віримо в Перемогу! Віримо в Україну!".

📃Після сказаних слів Сергій Чеботар вручив матері загиблого захисника лист Пошани й скорботи від Президента України Володимира Зеленського та Прапор України.

🇺🇦Пам'ять про Руслана Івановича назавжди у наших серцях. Ми завжди пам'ятатимемо його добрі вчинки, патріотизм та любов до Карпатського краю.

Вічна та світла пам'ять Герою України!

💙💛Герої не вмирають, вони назавжди у наших серцях...



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь