Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На базі Усть-Путильської гімназії відбувся I етап змагань із Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Дата: 12.02.2024 10:45
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

🇺🇦На базі Усть-Путильської гімназії відбувся I етап змагань із Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") присвячені пам'яті Герою України - Петру Ковалюку, який своїм власним прикладом показував та прищеплював учням справжню любов до рідної Батьківщини.

👉Із початком районного етапу змагань гри "Сокіл" ("Джура") присутніх привітав начальник РВА Сергій Чеботар, який учасникам побажав вдалого проходження всіх етапів гри, завершити її з гарним результатом та Перемогти найкращим.

📌Юні джури у командній боротьбі продемонстрували свої знання, вміння та практичні навички за такими напрямками:

🔻метання гранати;

🔻розбирання та збирання автомата;

🔻спорядження магазину набоями;

🔻підтягування на перекладині;

🔻стрибки на скакалці;

🔻перетягування каната тощо.

📃По завершенню змагань за сумлінну професійну працю, вагомий особистий внесок у розвиток національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді Сергій Чеботар разом із заступником голови районної ради Сергієм Вірстою нагородили директорів, вчителів закладів загальної середньої освіти району та переможців I етапу гри.

☝️Проведення таких змагань черговий раз переконують, що виховання у традиціях українського козацтва сприяють формуванню в учнів активної громадянської позиції, почуття національної гідності і самосвідомості, вихованню любові до України, готовності захищати свій край.

✨Бажаємо всім юним джурам нових успіхів і Перемог у наступному етапі, який проводитиметься 9 березня 2024 року у день народження українського поета Т.Г.Шевченка.

💫Висловлюємо щиру вдячність директору комунального закладу "Чернівецький обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді" Борису Баглею, голові Усть-Путильської ТГ Марії Ілюк, директору Усть-Путильської гімназії Юрію Скидану, голові районної організації профспілки працівників освіти і науки Ярославу Борсуку, директорам, вчителям ЗЗСО району за організацію та активну участь у районних змаганнях, Галині Панів та Наталії Безпаловій.

Далі буде...



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь