Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За воєнні роки на Буковині не забрали вчасно близько 3,5 тисяч готових паспортів

Дата: 21.02.2024 11:25
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

На «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області на номер (0372)-55-04-61 нерідко надходять запитання щодо термінів зберігання паспортних документів під час війни.

Хочемо заспокоїти наших відвідувачів, які з різних причин не забрали  оформлені  паспорти – готові документи зберігаються у підрозділах міграційної служби за місцем подання заяв й залишатимуться там до завершення воєнного стану. Паспорти, що були оформлені у підрозділах ЦНАПу, а також – у відділеннях паспортного сервісу «ДП «Документ» на території України та закордоном, передаються до міграційної служби після завершення трьохмісячного терміну зберігання. Такі документи, якщо їх не витребують власники, також залишатимуться в підрозділах ДМС до завершення воєнного стану.

Довідково:

Впродовж 2022-го року в підрозділах міграційної служби не забрали готові документи – паспорти громадянина України у вигляді ID-картки та паспорти громадянина України для виїзду за кордон  – 1383 власника. За 2023-й рік в підрозділах міграційної служби області зберігаються не отримані вчасно 2106 паспортів. Для порівняння, у довоєнні пандемійні роки цей показник складав 173 та 374 паспорта відповідно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь