Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар відвідав військовослужбовців 93-го окремого батальйону територіальної оборони Вижницького району, який вже два роки перебуває на сході України.

Дата: 01.04.2024 10:35
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

👉🏻 Начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар разом з головою Вижницької районної ради Михайлом Андрюком відвідали військовослужбовців 93-го окремого батальйону територіальної оборони Вижницького району, який вже два роки перебуває на сході України.

📦 Разом із словами вдячності доставили 15 FPV-дронів, автомобіль Volkswagen T4, продукти харчування, речі першої необхідності, окопні свічки, посилки від родин захисників та автозапчастини, які замовили хлопці.

🤝🏻 Очільники району подякували бійцям за мужність та сміливість у протистоянні з російським окупантом. Поспілкувались, оглянули умови, в яких перебувають наші хлопці, почули які є проблеми та вже працюють над їх вирішенням.

💌 Щиро дякуємо за допомогу в організації цієї поїздки ГО "Волонтери Вижниці", волонтерам Анатолію та Денису Смереці, Василю Куташу, Василю Савчуку, Миколі Дутчаку, навчальним закладам, організаціям, установам та підприємцям Вижниччини. (Детальніше буде в дописі громадської організації)

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь