Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар разом із заступницею Анною Гринчук відвідали фермерське господарство "КСВ" з метою підтримки, сприяння у проведенні успішної посівної кампанії та ознайомлення зі станом виконаних робіт.

Дата: 02.04.2024 09:17
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

🌾 Посів залежить від нас, а врожай від природи!

👉🏻 У Вижницькому районі активно ведуться весняно-польові роботи. Сьогодні начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар разом із заступницею Анною Гринчук відвідали фермерське господарство "КСВ" з метою підтримки, сприяння у проведенні успішної посівної кампанії та ознайомлення зі станом виконаних робіт.

🤝🏻 У ході візиту зустрілися з засновником підприємства Василем Григоровичем Куташем, заступником керівника Василем Васильовичем Куташем, бухгалтером Валентиною Куташ та працівниками фермерського господарства, які вже розпочали весняну сівбу (посіяно 30га різних сортів картоплі (беллароза, рів'єра, парадізо) та підживлено 35га озимих культур).

👨‍🌾 Варто зазначити, що фермери проводять важливі агротехнічні заходи, спрямовані на догляд за озимими культурами та забезпечують оптимальні умови для їх росту і розвитку.

🚜 Аграрії Вижниччини до посівної підходять максимально відповідально, адже Буковина як тиловий регіон має забезпечити, як власні пореби, так і потреби держави. Разом до перемоги! 🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь