Вижницька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

🌳🌱 На території національного природного парку "Вижницький" проведено екологічну акцію "Зелена толока"

Дата: 14.04.2024 11:32
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

🌳🌱 На території національного природного парку "Вижницький" проведено екологічну акцію "Зелена толока", до якої долучилися начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар, заступниця начальника районної військової адміністрації Ганна Гринчук, педагоги та учні освітніх закладів: ОЗ "Карапчівська ЗЗСО І-ІІІ ст.", Берегометського ліцею №1, Берегометського ліцею №2, Берегометського ліцею №3 та Чорногузівського ліцею.

 

🌱 Кожне висаджене дерево - це знак нашої віри у майбутнє, в перемогу, відновлення. То ж працівниками НПП "Вижницький" та здобувачами освіти району висаджено 175 кущів самшит вічно зелений, кипарис горохоплідний та ялівець віргінський. Учасники заходу вклали свій внесок у створення зеленішої, здоровішої та кращої планети для наступних поколінь.

 

📍 Керівником НПП "Вижницький" Галиною Марчук було презентовано науковий екологічно-просвітницький центр "Стебник" для маломобільних груп населення з елементами інклюзії та обговорено питання відкриття табору "ОЙКОС" для реабілітації та оздоровлення дітей військовослужбовців і пільгової категорії.

 

📜 Після завершення заходу дітей було відзначено за участь у конкурсі малюнка на тему "До легенди білоцвіт весняний" вручено сертифікати на безкоштовне відвідування парку та подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь